Haberler #1 Senden Sonra Ben (ÇIKTI!)




Herkese merhabalaar.
Az önce yeni çıkan kitap listelerini dolaşırken çok güzel bir sürprizle karşılaştım. Filmi de vizyona yeni girmiş olan Jojo Moyes'in "Senden Önce Ben" kitabının devam kitabı olan "Senden Sonra Ben" Türkçe olarak yayınlanmış!!

Beni o kadar da sık düşünme. Sadece iyi yaşa. Sadece yaşa… Sevgiyle, Will.

Ben ilk okuduğumda Senden Önce Ben'i sevmemiştim. Cidden! Daha sonra ruh hali olarak daha pozitif bir zamanımda tekrar okuyabildim de şaşırdım kendime.

Aslında o kitabın sonu "O" şekilde bitmeseydi belki de bu kadar sevilmeyecekti. Ama hala aklıma geldikçe sonu "Will sonunda aklını başına topladı ve mutlu mesut yaşadılar" tadında olmalıydı diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Bu arada tanıtım yazısının sonunda beni şimdiden heyecanlandıran bir cümle vardı ki.. "ta ki karşısına onu Will’e götüren, kimsenin haberinin olmadığı bir bağlantı çıkana dek…"

Yoksa..?

Will'siz bir Lou tabii ki düşünemiyoruz, bu yüzden eminim ki bu hikaye buruk olacak ama sakın Louisa'yı yalnız bırakmayın!


Yorumlar

  1. Ben bu tür kitapları çok okumasam da 'Senden Önce Ben' bir istisna olmayı başarmıştır benim için. Açıkçası ben de özellikle sonu nedeniyle kitaptan çok etkilenmiş ve çok beğenmiştim :) Umarım yeni kitabı da birinci tadında güzel bir kitap olmuştur; listeme eklnedi bile :) Bu güzel bilgilendirici yazı için çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  2. 17'sinde, çıktığında D&R'a gidip sordum ama henüz ellerine ulaşmamıştı. Ben de memleketime döndüm ve filmde yeni kitap da yalan oldu gibi :D -Filmde sinemaya gelmeyecekmiş, arayıp sordum, Trakya'nın azizliği- :D

    YanıtlaSil
  3. Kitabın yazıldığını duyduğumda çok şaşırmıştım, neden böyle güzel bir hikayeyi tadında bırakmıyor diye yazara kızmıştım. Hala da aynı düşüncedeyim. Bana göre Senden Önce Ben tam da olması gerektiği gibi bitmişti ve gerçekten Will ve Lou'nun hikayesi benim için orada noktalandı. Kısacası okumayı hiç düşünmüyorum ama kim bilir :D Blogger yorumlarından sonra belki fikrim değişir ama şimdilik hiç sanmıyorum.. ^.^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Vampire Diaries (Vampir Günlükleri) Tanıtım

Seninle Bir Ömür / The Longest Ride / Film Önerileri #1