Kitap Alışverişim #7





Herkese yeniden merhabaa :)
1 hafta önce yapmış olduğum alışverişin yazısını anca girebiliyorsam "vizeler is coming" demektir bu. Gerilim müziği alalım. Dındın-dındın.  Neyse, bu sefer çok konuşmayacağım hemen sadede geliyorum. Daha önce böyle bloggerlarda görüyordum A101 kitap alışverişi yazılarını ve "101 de kitapta var mı ya ben niye görmüyorum ki" deyip geçiyordum. Ve bir gün böyle bir yazı yazacağım aklıma hiç gelmezdi ama gerçekten 101'de kitap varmış!

Geçen gün yine hep bahsettiğim arkadaşım -olmasa ne yapardım bilmiyorum :)- dedi ki "101'e bazı klasikler gelmiş ben aldım, fiyatı da çok uygun" falan. Merak ettim ben de hemen ders çıkışında 101'in yolunu tuttum. Sonradan öğrendiğime göre genelde bu kitaplar geldiği gün bitiyormuş ancak benim şansımdan mıdır nedir 4-5 tane kalmış. Ben de tabii neredeyse isimlerine bile bakmadan aldım hepsini. Şu an tam hatırlamıyorum ancak 2 lira civarında bir fiyatı vardı herhalde. Daha sonra fark ettim ki perşembe günleri indirim günü ve hemen hemen her hafta kitap geliyor böyle. Bir sonra ki perşembeye'de Aşk kitapları geleceğini duyan biz valla üşenmedik Perşembe günü sabahın körüne kurduk alarmları açılır açılmaz istila etmeye gittik 101'i :D Sonra fark ettim ki tek istilacılar biz değilmişiz, ablalar teyzelerde kurmuş alarmları herhalde sabah sabah bir kalabalıktı yani sormayın :) Toplamda 6 farklı kitap vardı ve yine iyi de olsa kötü de olsa kitap kitaptır sonuçta mantığıyla hepsini attım sepete ben, tabii sonra inceleyince içinde belki de hiç bir zaman okumayacağım kitaplar olduğunu fark ettim ama olsun, bir okuyan bulunur elbet :) 

Bir de bu alışveriş kategorisine girmiyor ancak geçen gün yeni çıkacak olan bir gazetenin yedi gün boyunca osmanlı dönemiyle alakalı kitaplar vereceğini duyduk, tabii sadece bir gün bulabildik o kitaplardan biz ama olsun, o da şu şöylee:




Ve son olarak arkadaki kitaplar ne alaka diye merak ettiyseniz duvardaki prizi kapatmak için orada bulunuyorlar. Sınavların olmadığı bir dünyada, pardon dönemde tekrar görüşmek üzere dostlar! :)





Yorumlar

  1. Benim blogumda da A-101 alışverişi var :-) Evet, A-101'e kitaplar ve diğer ürünler perşembe günleri geliyor. aynı gün gitmezsen güzel ürünleri bitiriyorlar. Ayşe Kulin, İskender Pala ve Ahmet Ümit'in cep boy kitapları da geliyor. Cep boy okumakla bir sorunun yoksa onları da geldiğinde alabilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yazınızı okuduum :) Öyleymiş, iyi oldu benim de öğrendiğim ama cep boy kitaplara ben ısınamadım bir türlü nedense:/

      Sil
  2. Ben hiç rastlamadım ya! Bir perşembe ben de A101'e uğramalıyım :D Vizeler is coming evresini geçirdim ben, şu an son dakika çalışmaları yapıyorum :D (Her zaman son geceye kalıyor) Başarılar dilerim sana :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle uğramalısın :) Bu sefer son dakikaya bırakmayacağım diye azmettim, bakalım hayırlısı. Teşekkür ediyoruum, umarım çok güzel sonuçlar alırsın:)

      Sil
  3. Blogunun yorum kısmında "Beni bilgilendir" kutucuğu yok. Bu yüzden sen ya da bir başkası yorumuma cevap verince haberim olmuyor. Bence o kutucuğu eklemelisin :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Araştırdım internetten ancak sanırım blogger şablonu yerine özel şablon kullandığım için öyle bir özelliği yok: :/

      Sil
  4. Ama çok güzeller :) hiç denk gelmedim bu sefer afişlerini daha dikkatli inceleyeceğim inşallah bana da denk gelir

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederiim. Gelir gelir, internetten indirim ürünlerini takip et :)

    YanıtlaSil
  6. Hiç aklıma gelmezdi benimde a101 de kitap olabileceği:)) mutlu gnlerde okuyun brnde bloğuma beklerim sevgiler:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Vampire Diaries (Vampir Günlükleri) Tanıtım

Seninle Bir Ömür / The Longest Ride / Film Önerileri #1